Bărbat omorât de un șofer care a părăsit locul accidentului

Un bărbat în vârstă de 70 de ani din Dărmănești a fost omorât de un autoturism, pe drumul județean 174, în interiorul comunei Șaru Dornei, de către un șofer care a părăsit ulterior locul accidentului.

Evenimentul a avut loc joi dimineață, în jurul orei 7:00.


Echipa operativă a Poliției, deplasată la locul accidentului, cu ocazia primelor cercetări, a stabilit că în jurul orei 07.30, O.Mircea de 70 ani, din comuna Dărmănești, cu reședința în comuna Șaru Dornei, a fost găsit decedat, în afara părții carosabile, a D.J. 174, la o diferență de nivel de 3 metri.

În urma investigațiilor efectuate s-a stabilit că cel în cauză, a fost văzut de mai multe persoane deplasându-se în 24.04.2013, în jurul orelor 22.00, pe drumul județean către reședința sa, respectiv la familia P.Dumitru dar părea a fi sub influența băuturilor alcoolice. De asemenea, s-a stabilit că cel în cauză a consumat băuturi alcoolice în mai multe baruri din centrul comunei.

Există posibilitatea ca accidentul să fi avut loc la 24.04.2013, dar datorită configurației terenului (diferența de nivel) victima nu putea fi observată din drum de către alți trecători.

La fața locului au fost identificate câteva cioburi din sticlă și plastic iar victima prezenta unele leziuni care ar putea fi fost produse ca urmare a unui accident de circulație.

Cercetările sunt continuate pentru stabilirea împrejurărilor exacte ale producerii evenimentului.



SURSA: Newsme.ro

Niciun comentariu

Trimiteți un comentariu

VatraDorneiLive.ro © Toate Drepturile Rezervate
We Vatra Dornei