Un dornean e iubitul secret al Loredanei Chivu, fosta asistenta TV a lui Dan Capatos ... Vezi cine e ?

Loredana Chivu se numara printre cele mai sexy vedete de pe plaiurile romanesti, insa la capitolul dragoste n-a stat niciodata prea bine. Fosta starleta Playboy si asistenta a lui Dan Capatos si, totodata, desemnata posesoarea celui mai sexy posterior din tara noastra, s-a iubit cu cativa barbati, insa relatiile pe care le-a avut fusera si se dusera. Acum blonda este din nou fericita si declara ca si-a gasit iubirea.

Focoasa blondina era singura de un an de zile. In 2011, s-a despartit de Mircea Ureche, un milionar din Sibiu cu care avea o relatie de mai bine de trei ani si cu care, potrivit apropiatilor, ar fi trebuit sa se marite anul acesta.


Momentan nici nu vreau nici nu caut pe altcineva si nici nu imi trebuie. Ma voi ocupa mai mult de mine o perioada. Vreau ca barbatul sa fie barbat adevarat, sa aiba putina burtica daca se poate. Nu vreau sa fie bombonel, epilat sau prea aranjat. Cel mai mult imi place caracterul unui barbat si respectul fata de femeia lui”, marturisea Loredana in urma cu o luna.

Ei bine, fosta asistenta TV avea sa isi gaseasca un iubit care sa aiba toate acesta trasaturi. Surse din anturajul Loredanei au marturisit in exclusivitate pentru STL.RO ca blonda de 22 de ani are o relatie cu un tanar afacerist pe nume Ciprian Iacoban, originar din Vatra Dornei, in varsta de 25 de ani. Prietenii vedetei au declarat ca cei doi au petrecut atat Craciunul, cat si Revelionul in orasul natal al junelui.

“Deja se viseaza mireasa!”

Noul iubit al Loredanei Chivu nu are banii fostului ei partener de viata, insa pespective exista daca tinem cont ca tanarul a absolvit recent FSEGA (Facultatea de Stiinte Economice si Gestiunea Afacerilor), Universitatea Babes-Bolyai Cluj Napoca.

“Lore si Koko (n.r. porecla lui Ciprian) sunt impreuna de cateva saptamani, dar iubirea e mare. Ea crede ca e sufletul ei pereche si deja se viseaza mireasa. Bine, si el stie sa se poarte cu ea. Acum vreo doua saptamani, i-am vazut in Bamboo-ul de la noi din Cluj, la un concert al Annei Lesko, si se vedea cu ochiul liber ca se potrivesc de minune”, au declarat apropiatii Loredanei Chivu pentru STL.RO.






SURSA: STL.ro ; WOWBiz.ro

Niciun comentariu

Trimiteți un comentariu

VatraDorneiLive.ro © Toate Drepturile Rezervate
We Vatra Dornei