Pentru copiii de la Mănăstirea din Podu Coşnei, Moş Crăciun a venit de la Bistriţa

Copiii de la Mănăstirea ,,Sfinţii Apostoli Petru şi Pavel" din Podu Coşnei, jud. Suceava au primit pe Moş Crăciun cu ajutorul elevilor de la Colegiul Tehnic Infoel.

 


Părintele Mihai Negrea are grijă de 47 de copii cu abandonaţi sau cu mari probleme în familie (părinţi la închisoare, părinţi foarte bolnavi etc), sensibilizând Clubul Antreprenor Junior (fondator profesor Someşan Laura) şi voluntarii SNAC din Infoel.

Profesori coordonatori ai acţiunii umanitare au fost Vlad Ardelean Ana Maria, Someşan Laura, Rusu Cristina (responsabil SNAC Infoel). Ajutoarele au constat în dulciuri pentru fiecare dintre cei 47 de copii, alimente, haine şi jucării. Acestea au fost donate de către elevi şi profesori din şcoală, dar şi de firma SC TANARETEXIN SRL Bistriţa.


Darurile au ajuns deja la mănăstire, profesorii coordonatori şi un număr de 15 elevi petrecând câteva ore în compania micuţilor cazaţi aici. Întâlnirea cu aceşti copii a fost foarte emoţionantă, unii elevi de la Infoel au plecat plângând de la mănăstire.



Niciun comentariu

Trimiteți un comentariu

VatraDorneiLive.ro © Toate Drepturile Rezervate
We Vatra Dornei