Primăria Vatra Dornei este executată silit

Investiţiilor edilitare li s-a pus capac la Vatra Dornei până la sfârşitul anului. Administraţia locală dorneană are conturile de dezvoltare blocate din cauza datoriilor cu titlu executoriu care totalizează 4 milioane de lei


Primarul Ilie Boncheş declară că trebuie restituite şi alte 55 de milioane de lei împrumutate din bănci, care au fost folosite mai mult pentru investiţii directe şi nu pentru co-finanţări.

Potrivit acestuia auditul intern a scos la iveală „nereguli şi chiţibuşuri” în derularea unor contracte ale Primăriei, care vor fi în curând prezentate pe site-ul administraţiei locale: „Avem Colas care a executat lucrări, aproximativ 700.000 de lei, avem Romib spre 7 milioane. Mi s-a părut că sunt lucrări care au fost negociate prea puţin. Anumite chiţibuşuri au costat enorm de mult, un wc de exemplu costă 90.000 de euro, cel din parcare este închis şi la ora actuală, un vestiar de pe Runc costă 130.000 de euro, şi alte lucrări care au fost de slabă calitate, cu zeci de mii de euro. Mult prea scumpe pentru felul în care arată”.





Niciun comentariu

Trimiteți un comentariu

VatraDorneiLive.ro © Toate Drepturile Rezervate
We Vatra Dornei