Ovidiu Milici a demisionat din PSD şi candidează din partea Partidului Forţa Civică pentru un post de deputat in Colegiul Vatra Dornei

Vicepreşedintele PSD Suceava Ovidiu Milici a demisionat din acest partid şi i s-a alăturat lui Mihai Răzvan Ungureanu în cadrul Partidului Forţa Civică. După plecarea din PSD, Ovidiu Milici urmează să candideze din partea Forţei Civice pentru un post de deputat în colegiul Vatra Dornei.

Milici îl va avea ca principal contracandidat pe actualul deputat din acest colegiu, liberalul Dumitru Pardău. Prin înscrierea în Partidul Forţa Civică, Ovidiu Milici ajunge partener cu PDL, partid pe care l-a criticat dur în ultimii ani, în special din postura de purtător de cuvânt al PSD Suceava. Milici se află în momentul de faţă la al doilea mandat de consilier judeţean.






( Hide )
  1. De 36 de ani trăiesc în judeţul Suceava alături de oamenii frumoşi din Bucovina. Am fost parte, ca şi fiecare dintre dumneavoastră, la toate lucrurile bune sau rele care s-au petrecut pe aceste meleaguri şi asta pentru că am simţit şi simt că aparţin unei comunităţi de oameni gospodari, muncitori şi demni.

    Din nefericire, în ultimii ani, aşa cum o ştiţi cu toţi, Vatra Dornei şi localităţile din Ţara Dornelor şi-au pierdut strălucirea şi faima pe care o aveau odinioară.
    În special voi face referire la oraşul Vatra Dornei a cărei situaţie a devenit critică din cauza unei administraţii locale neperformante şi nepăsătoare şi din cauza neimplicării parlamentarilor. Delăsarea şi dezinteresul unor oameni cărora, cetăţenii din bazinul Dornelor, le-au oferit încrederea în mai multe rânduri oferindu-le votul, au dus Dorna în subdezvoltare şi sărăcie.
    Vatra Dornei poate fi salvată. Ştiu şi cum. Soluţii există. Însă în al 12-lea ceas trebuie să vrea şi cineva cu adevărat să le pună în practică.
    De aceea, dragi cetăţeni din Vatra Dornei şi din bazinul Dornelor, vă aduc la cunoştinţă că m-am hotărât să candidez pentru funcţia de deputat din partea Alianţei România Dreaptă (ARD) în colegiul uninominal nr. 9 Vatra Dornei. Două mari motive stau la baza acestei decizii:
    1. nu pot să fiu părtaş la jocuri politicianiste şi interese care n-au absolut nicio legătură cu bunăstarea Dornei şi a dornenilor
    2. îmi doresc ca ai noştri copii să trăiască într-un oraş cochet şi curat cu o economie sănătoasă

    Am credinţa că Vatra Dornei şi comunele din colegiul nr. 9 nu trebuiesc conduse. Acestea trebuiesc slujite.
    De aceea vă rog să fiţi alături de mine în acest important proiect sincer şi onest pe care-l pornesc alături de dvs.

    Cu stimă, prof. Ovidiu Milici
    www.ovidiumilici.ro

    RăspundețiȘtergere

VatraDorneiLive.ro © Toate Drepturile Rezervate
We Vatra Dornei