Politica dorneana produce noi surprize ... PRM are viceprimar în Vatra Dornei !

Chiar dacă la nivel naţional şi în judeţul Suceava gâfâie din răsputeri, Partidul România Mare nu a murit definitiv. O dovadă în acest sens este atipicul municipiu staţiune de interes naţional Vatra Dornei, localitate unde PRM a ajuns la putere.

Şedinţa de constituire a noului Consiliu Local a adus o nouă surpriză, iar reprezentanţii USL, deşi deţin cel mai mare număr de aleşi locali, nu au reuşit să-şi impună un viceprimar.

În aceste condiţii, în urma negocierilor care s-au purtat între partide, viceprimar a fost ales Nicu Cojocaru, preşedintele PRM Vatra Dornei.

Trebuie spus că în Consiliul Local din Vatra Dornei USL a obţinut opt mandate, PDL a primit şase mandate, în timp ce PRM este reprezentat de două persoane, iar PP-DD de un consilier local.

În aceste condiţii, cele mai mari şanse de a desemna un viceprimar le aveau cei de la USL, numai că alianţa aproape inexistentă dintre PSD şi PNL Vatra Dornei a făcut ca în final viceprimarul să fie din partea PRM.

Noul viceprimar este la a treia experienţă de acest gen. Nicu Cojocaru a mai deţinut funcţia de viceprimar în municipiul Vatra Dornei în perioada 2000-2008, iar în ultimii patru ani a ocupat funcţia de director al ACET Vatra Dornei.


După alegerile din 10 iunie 2012, postul de primar i-a revenit democrat-liberalului Ilie Boncheş, care a fost desemnat să conducă municipiul Vatra Dornei cu mai puţin de 27% din opţiunile celor prezenţi la urne.




Niciun comentariu

Trimiteți un comentariu

VatraDorneiLive.ro © Toate Drepturile Rezervate
We Vatra Dornei