O femeie a fugit cu o maşină scoasă la vânzare, în timp ce făcea probe

Un bărbat din Vatra Dornei a fost lăsat fără o maşină scoasă la vânzare de o femeie necunoscută care l-a contactat şi i-a spus că vrea să-i cumpere autoturismul, iar apoi, sub pretextul că face o probă, a fugit.

Furtul a fost sesizat poliţiei marţi seară, în jurul orei 21.30. Marcel U., în vârstă de 41 de ani, din municipiul Vatra Dornei, a relatat că la domiciliul său s-a prezentat o femeie care s-a arătat interesată de achiziţionarea unui VW Bora scos la vânzare, la un preţ fix de 2.500 de euro.

Conform declaraţiilor bărbatului de 41 de ani, iniţial femeia s-a urcat la volan pentru a proba maşina pe străzile din Vatra Dornei, proprietarul însoţind-o în autoturism, pe scaunul din dreapta.

Necunoscuta s-a declarat mulţumită de maşină şi de preţ, iar cei doi se pregăteau deja să facă actele de vânzare-cumpărare. La un moment dat, femeia i-a spus bărbatului că mai doreşte să facă o tură cu autoturismul, până când el pregăteşte întocmirea actelor.

Femeia s-a urcat la volan şi nu s-a mai întors, după aproximativ 40 de minute păgubitul luând o altă maşină şi pornind în urmărirea ei. Când şi-a dat seama că a pierdut urma maşinii, Marcel U. a pus mâna pe telefon şi a sunat la 112.

Documentele maşinii se aflau în interiorul acesteia. Poliţiştii au deschis dosar penal pentru infracţiunea de furt.





Niciun comentariu

Trimiteți un comentariu

VatraDorneiLive.ro © Toate Drepturile Rezervate
We Vatra Dornei