Dumitru Pardau a trecut de la PDL la PNL declarand ca nu se simte tradator ci se simte tradat

Secretarul Camerei Deputatilor, Dumitru Pardau, prim-vicepresedinte al PDL Suceava, a anuntat ca paraseste PDL si trece la PNL.

"Am luat decizia de a demisiona din PDL dupa o perioada de analiza de cateva luni. Am decis dupa ce m-am consultat cu oameni din zona pe care o reprezint in Parlamentul Romaniei si dupa ce m-am consultat cu primarii localitatilor din colegiul nr.9", a spus Pardau, potrivit Realitatea TV.

Deputatul sucevean a subliniat ca in calitate de secretar al Biroului Permanent al Camerei Deputatilor nu a pus politicul deasupra atributiunilor, intrucat aceasta functie este in slujba tuturor parlamentarilor indiferent de culoarea politica.

"Nu ma simt tradator. Din contra, ma simt tradat. De ceva vreme, ma simt tradat in sensul in care totul era decis de cateva persoane si aproape orice propunere, idee, solutie era considerata ca o problema personala, nu una de fond. Am simtit ca nu sunt ascultat, ca parerea mea aproape nu conteaza. Nu contest faptul ca s-au luat decizii bune, dar am realizat ca drumul este din ce in ce mai gresit", a mai afirmat Dumitru Pardau.

El subliniaza ca regreta despartirea de o parte din colegii din PDL, oameni de o calitate deosebita, oameni care au fost la fel de disciplinati ca si el si are senzatia ca unii sunt la fel de dezamagiti.

Zvonuri legate de plecarea lui Pardau din PDL au existat inca de la mijlocul lunii iunie, cand, potrivit presei locale, deputatul PDL s-a intalnit, la Bucuresti, cu liderul PNL, Crin Antonescu.


Plecarea secretarului Camerei Deputatilor intervine intr-un moment in care din PDL pleaca din ce in ce mai multi oameni.SURSA: Ziare.com

Niciun comentariu

Trimiteți un comentariu

VatraDorneiLive.ro © Toate Drepturile Rezervate
We Vatra Dornei