Minoră fugară, salvată din munţii Călimani de jandarmi

O minoră în vârstă de 17 ani a fost salvată de jandarmi din Munţii Călimani, după ce s-a rătăcit prin pădure. Fata, care este din comuna Udeşti, era dată dispărută de acasă de la mijlocul lunii mai şi, conform propriilor mărturisiri, fugise cu iubitul său la o stână din munţi. Nemulţumită de noua viaţă, fata a fugit de la stână, rătăcindu-se şi apoi sunând la numărul de urgenţe 112.

Este încă un exemplu de copil a căruia viaţă poate fi oricând bătaia de joc a unei minţi bolnave, un copil care are „vina” de a se fi născut într-o familie dezorganizată.

Duminică, în jurul orei 12.00, jandarmii din Bistriţa Năsăud au fost alertaţi, în urma unui apel la 112, că o minoră s-a rătăcit în Munţii Călimani.

După trei ore de căutări fata a fost găsită într-o zonă de pădure greu accesibilă, unde exista riscul să întâlnească cu animale sălbatice. Marele noroc al fetei, au subliniat jandarmii, a fost că a avut un telefon asupra sa şi mai ales că nu a intrat într-o zonă fără semnal.


După ce au adus-o la drumul judeţean, jandarmii au urcat-o pe fată într-un autocar, cu destinaţia Suceava, de unde aceasta a fost preluată de către tatăl său. Ea fugise de acasă şi de la şcoala unde învăţă (Şcoala Specială din Burdujeni) de pe 11 mai.




Niciun comentariu

Trimiteți un comentariu

VatraDorneiLive.ro © Toate Drepturile Rezervate
We Vatra Dornei