Un hoţ a lăsat fără cafea un supermarket din Vatra Dornei

Un tânăr în vârstă de 19 ani a fost încarcerat în arestul Inspectoratului de Poliţie Judeţean (IPJ) Suceava, după ce a furat nu mai puţin de 120 de pachete de cafea dintr-un supermarket din municipiul Vatra Dornei.

Poliţiştii i-au pus cătuşele pe mâini, după ce-au descoperit că respectivul tânăr, Dumitru Huţanu, din oraşul Gura Humorului, venea şi cu maşina la furat, deşi nu avea permis de conducere.

Potrivit unui comunicat al poliţiei, reprezentanţii Unicarm Vatra Dornei au anunţat poliţia în cursul zilei de duminică despre faptul că în ziua precedentă au fost furate zeci de pachete de cafea a 500 de grame punga.

În urma vizionării imaginilor surprinse de camerele de luat vederi din magazin, poliţiştii au descoperit că hoţul a plecat cu un autoturism cu numere de Italia.

Poliţiştii dorneni au depistat maşina respectivă duminică după-amiază, în jurul orei 16:45, pe strada Oborului, din localitate. La volan se afla Dumitru Huţanu care nu are permis de conducere.

Dus la sediul poliţiei, tânărul a recunoscut că a sustras cu o zi înainte 30 de pachete de cafea. De asemenea, Dumitru Huţanu a mărturisit că a mai furat luna aceasta alte 90 de pachete de cafea din aceeaşi unitate comercială, valoarea totală a prejudiciului fiind de aproximativ 3.000 de lei.

Tânărul din Gura Humorului, care mai are şi alte furturi la activ, a povestit şi cum umplea coşul cu pungi de cafea, după care, profitând de neatenţia angajaţilor magazinului, se apropia de ieşire, punea coşul jos şi îl împingea cu piciorul într-o laterală a caselor de marcat, de unde îl lua la ieşirea din supermarket.

Dumitru Huţanu a fost reţinut pentru 24 de ore, iar ieri după-amiază a fost dus în faţa instanţelor de judecată cu propunere de arestare preventivă pentru furt calificat şi conducere fără permis, măsura fiind însuşită de judecători.

Niciun comentariu

Trimiteți un comentariu

VatraDorneiLive.ro © Toate Drepturile Rezervate
We Vatra Dornei