După ce au furat o maşina de gunoi trei tineri din Vatra Dornei au furat şi un Volkswagen

Trei tineri din Vatra Dornei au venit în Lunca Ilvei să se distreze furând maşini cu care să se plimbe. Într-o noapte au furat o maşină de gunoi şi un autoturism Volkswagen Caddy. „Petrecerea” lor s-a terminat însă la secţia de poliţie iar „nota de plată” este câte un dosar penal pentru fiecare.

Poliţiştii au fost anunţaţi ieri de Grigore C. de 61 de ani din Lunca Ilvei că din faţa casei i-a fost furată maşina. Oamenii legii au început cercetările şi în scurt timp au găsit autoturismul abandonat pe raza comunei.

În urma cercetărilor efectuate s-a descoperit că Grigore C. şi-a lăsat maşina în faţa casei cu cheile în contact iar hoţilor le-a fost foarte simplu să o ia.

„În urma măsurilor întreprinse, suspecţii au fost identificaţi ca fiind C.Z. de 16 ani, B.A. de 14 ani şi Vasile M. de 19 ani, toţi din Vatra Dornei”, se arată într-un comunicat remis presei de către purtătorul de cuvânt al IPJ BN, inspector Antonela Gorgan.

Cei trei tineri nu au fost însă la prima abatare. În aceeaşi noapte au mai furat o autoutilitară cu care se transportă gunoi. Aceştia au sustras autoutilitara tot din Lunca Ilvei şi s-au plimbat cu ea până s-a defectat.


Cei trei tineri s-au ales cu dosare penale şi sunt cercetaţi de poliţişti pentru săvârşirea infracţiunii de furt calificat.




Niciun comentariu

Trimiteți un comentariu

VatraDorneiLive.ro © Toate Drepturile Rezervate
We Vatra Dornei