Sechestrată în maşină, lovită şi ameninţată de fostul concubin, după ce l-a reclamat la poliţie

Un tânăr din comuna Iacobeni a fost reţinut, ieri, pentru 24 de ore, el fiind acuzat că a sechestrat-o în maşină pe fosta sa concubină, a lovit-o şi a ameninţat-o cu moartea, cerându-i să-şi retragă o plângere depusă la poliţie, în care femeia îl acuza tot de ameninţare.

Victima, în vârstă de 34 de ani, a reclamat că Nicolae Nichituş, în vârstă de 26 de ani, localnic din Iacobeni, a constrâns-o să se urce în maşina lui, un Audi A6, ducând-o împotriva voinţei sale de la Vatra Dornei spre Iacobeni. Pe drum, a relatat victima, fostul iubit a lovit-o în abdomen şi i-a cerut să-şi retragă urgent plângerea depusă la poliţie. Incidentul s-ar fi petrecut în cursul zilei de miercuri, victima sesizând poliţia a doua zi.

După ce poliţiştii au intrat pe fir, femeia a fost examinată de un medic care i-a eliberat certificat medico-legal ce atestă că în urma agresiunii a suferit leziuni care necesită două zile de îngrijire medicale. Deşi agresiunea fizică în sine este minoră, anchetatorii de la Poliţia municipiului Vatra Dornei au luat în calcul celelalte aspecte grave, anume ameninţarea pentru o plângere depusă la poliţie şi mai ales sechestrarea.

În aceste condiţii, Nichituş s-a ales cu dosar penal pentru infracţiunile de lipsire de libertate în mod ilegal, ameninţare şi loviri şi alte violenţe. Ieri, la ora 14.00, suspectul a fost introdus în arestul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Suceava, în baza ordonanţei pentru 24 de ore.

Astăzi, procurorul de caz de la Parchetul de pe lângă Judecătoria Vatra Dornei urmează a stabili dacă agresorul va fi înaintat instanţei, cu propunere de arestare preventivă pentru 29 de zile.

Incendierea în stil mafiot a maşinii fostului soţ al femeii

Nicolae Nichituş, zis „Nucu”, mai are în trecutul recent o faptă gravă, plecată tot de la problemele din dragoste. În iulie 2011, „Nucu” a fost identificat ca autor al incendierii în stil mafiot a maşinii unui consătean.


Autoturismul Volkswagen al lui Bogdan Moroşan a ars aproape în totalitate, în faţa blocului din Iacobeni în care acesta locuia. Mai mult, la vremea respectivă, flăcările s-au extins şi la patru magazii de lemne, care au fost şi ele distruse în mare măsură.

Ulterior, din anchetă a mai rezultat că „Nucu” avea o relaţie cu fosta soţie a păgubitului, cei doi fiind rivali în dragoste. Fosta soţie a lui Bogdan Moroşan este nimeni alta decât femeia sechestrată acum câteva zile de Nichituş.
Niciun comentariu

Trimiteți un comentariu

VatraDorneiLive.ro © Toate Drepturile Rezervate
We Vatra Dornei