Fetiţă de 12 ani omorâtă de un tir condus de un dornean

Un cumplit accident rutier petrecut ieri în oraşul Gura Humorului a dus la decesul unei fetiţe în vârstă de 12 ani, minora fiind lovită de un tir. Tragedia s-a petrecut în jurul orei 14.00, pe Bulevardul Bucovina, în apropiere de intersecţia arterei principale cu strada Bogdăneasa.

Un tir cu remorcă, condus de Cristinel Nacu, un bărbat în vârstă de 40 de ani, din municipiul Vatra Dornei, se deplasa pe banda a II-a de mers, dinspre Suceava. Victima accidentului, Florentina B., s-a angajat în traversarea străzii de pe sensul opus, fiind acroşată de cabina tirului şi proiectată pe carosabil.

Fetiţa a fost preluată de o ambulanţă, fiind dusă la Spitalul din Gura Humorului, după care a fost transferată la Spitalul Judeţean. Cu grave leziuni interne, fetiţa de 12 ani a decedat aseară, pe masa de operaţie.


Conform anchetei preliminare a poliţiei, victima s-a angajat în traversare în grabă, fără a se asigura, prin loc nemarcat. Conform martorilor oculari, în momentul în care s-a angajat în traversare fata vorbea la telefon. Şoferul a fost verificat cu etilotestul, rezultând alcoolemie 0.




Niciun comentariu

Trimiteți un comentariu

VatraDorneiLive.ro © Toate Drepturile Rezervate
We Vatra Dornei