World Snow Day 2012 vine la Vatra Dornei weekend-ul acesta !


Din dorinţa de a atrage cât mai mulţi copii către sporturile de iarnă, Federaţia Internaţională de Schi organizează duminică, 22 decembrie, Ziua Mondială a Zăpezii, ocazie cu care la Vatra Dornei vor avea loc o serie de concursuri.


World Snow Day reprezinta şansa de a explora, de a te bucura şi de a experimenta zăpada. Evenimentul celebrează tot ce înseamnă zăpadă şi aduce laolaltă industria mondială a sporturilor de iarnă pentru a promova zăpada şi activităţile recreative pe care le oferă. Ziua Mondială a Zăpezii trebuie sărbă­torită atât de cei care deja schiază, cât şi de cei care nu au avut acest noroc până acum.

În Bucovina, gazda evenimentului este Şcoala de Schi Euroski Vatra Dornei. Toate activităţile se vor desfăşura pe pârtia Veveriţa, cea mai bună din staţiune, acolo unde există teleschi, instalaţie de zăpadă artificială şi nocturnă. Festivalul va începe încă de sâmbătă seară, atunci când la Cabana Schiorilor, cunoscută de multă lume datorită excelentului vin fiert ce se prepară acolo, va avea loc World Snow Day Party.

Duminică, toţi cei care vor să se bucure de frumuseţea zăpezii şi a sporturilor de iarnă vor beneficia de echipament gratuit. Instructorii de la Euroski vor acorda lecţii de schi gratuite la orele 10:00, 12:00 şi 15:00, în vreme ce turiştii care vor să urce pentru prima oară pe o placă de snowboarding o pot face de la orele 11:00 şi 16:00.


Transportul pe cablu va fi gratuit, astfel că toţi cei care iubesc sporturile de iarnă trebuie să profite de acest lucru. Ziua Mondială a Zăpezii se va încheia cu o demonstraţie în nocturnă oferită de către Şcoala de Schi Euroski Vatra Dornei.




Niciun comentariu

Trimiteți un comentariu

VatraDorneiLive.ro © Toate Drepturile Rezervate
We Vatra Dornei