Miting Vatra Dornei - 24 Ianuarie 2012 - VIDEO + FOTO

Ieri, 24 Ianuarie 2012, in semn de solidaritate cu restul tarii, a avut loc si la Vatra Dornei un asa numit "Miting pentru democratie si impotriva dictaturii de tip nou".

Acesta s-a desfasurat incepand cu ora 16 si a adunat mai multi dorneni nemultumiti de actuala putere. Principalele lozinci care s-au putut auzi in fata Primariei Vatra Dornei au fost similare cu cele care se aud si in alte orase, respectiv: "Jos Basescu", "Jos Guvernul Boc", "Alegeri Anticipate", etc. Pentru a celebra si Ziua Unirii, mai multi participanti s-au strans in hora.


Protestul a fost pasnic si s-a desfasurat sub supravegherea fortelor de ordine pana in jurul orei 17.

Organizatorii au anuntat ca se vor organiza proteste in fiecare zi, intre orele 16 - 17, in fata Primariei Vatra Dornei si invita toti doritorii sa se alature !

Mai multe detalii puteti vedea mai jos:
























( Hide )
  1. Mai mult decat penibili...patetici!!!

    RăspundețiȘtergere
  2. Mai penibili sunteți voi ăștia care ați comentat mai sus ...

    Atenție băsiști "răi", nu călcați pe ei !

    RăspundețiȘtergere
  3. Serios????imi pare rau ...sunt apolitic ,insa ma refeream doar la faptul in sine al mitingului...O schimbare cred ca toti ne-o dorim!Sti ce cred,ca nu ai bun simt si esti plin de bani si fara griji...asa ca nu cred ca ai mai si fost la miting...Nu sti nimic de grijile cotidiene.lipsuri.s.a.m.d. e usori sa critici...Iar ce au ,,realizat,, acei oameni nu e un miting...

    RăspundețiȘtergere
  4. sunteti foarte penibili,mai ales fata cu portavoce este de rasul Dornei,mai sunt si cativa care se agita sa faca poze ...pt ce?? sa vada lumea doar ca stiu sa foloseasca un aparat chinezesc,, o mascarada inculta..bravo

    RăspundețiȘtergere

VatraDorneiLive.ro © Toate Drepturile Rezervate
We Vatra Dornei