Bistriţeancă tâlhărită în Vatra Dornei

0
Marţi seara, Poliţia municipiului Vatra Dornei a fost sesizată prin 112 că Mariana C., de 33 de ani, din municipiul Bistriţa, a fost tâlhărită în timp ce se afla în zona pieţei din Vatra Dornei, de către 2 persoane necunoscute care i-au sustras poşeta în care avea bani, se arată într-un comunicat al IPJ Suceava.

Potrivit sursei citate, cu ocazia cercetărilor s-a stabilit că în seara de marţi, femeia a venit în municipiul Vatra Dornei pentru a lua comenzile de la cele două magazine unde aceasta lucrează în calitate de şef aprovizionare. Astfel, la ora 19.10, după ce s-a despărţit de gestionara de serviciu, a luat-o printre tarabe pentru a ieşi în parcarea din faţa Autogării Vatra Dornei, unde îşi parcase maşina.

În timp ce trecea printre tarabe, două persoane necunoscute s-au apropiat de ea şi, prin surprindere, una i-a luat poşeta de pe umăr şi s-a îndepărtat în fugă. Victima s-a dezechilibrat şi a căzut fără a suferi leziuni. Fiind audiată, femeia a relatat că o dată cu poşeta, i-a fost sustrasă suma de aproximativ 6.800 de lei, ce proveneau de la o altă societate pe care o administrează împreună cu soţul ei.

În poşetă mai avea un certificat de înfiinţare al firmei, un carneţel cu diferite notări pentru magazine şi produse cosmetice feminine. Victima a mai declarat faptul că cei doi hoţi nu au lovit-o şi nu i-au adresat ameninţări. În cauză se efectuează investigaţii pentru identificarea autorilor faptei.





Niciun comentariu

Trimiteți un comentariu

VatraDorneiLive.ro © Toate Drepturile Rezervate
We Vatra Dornei