Parcarea lui Chiforescu de pe pârtia din Vatra Dornei, ilegală

0
Închirierea unei suprafeţe de 318 mp situată la baza pârtiei de schi Parc din Vatra Dornei s-a făcut ilegal.

Constatarea aparţine Prefecturii Suceava, care a trimis o adresă Consiliului Local Vatra Dornei prin care cere revocarea Hotărârii Nr. 112 din 11 octombrie 2011, iar în caz contrar va introduce acţiune în contencios administrativ la Tribunalul Suceava pentru a anula hotărârea.

Beneficiarul suprafeţei de 318 mp de teren este nimeni altul decât omul de afaceri Stelian Chiforescu, asociat şi administrator al SC Meridian Turism SA Vatra Dornei, societate care deţine Hotelul Alpin, situat la baza pârtiei de schi Parc.

Cu alte cuvinte, Prefectura Suceava spune că aleşii locali din Vatra Dornei nu au respectat legea când au acceptat să-i dea o bucată din terenul aflat la baza pârtiei de schi lui Stelian Chiforescu.

„În mod greşit s-a aprobat închirierea fără licitaţie publică a suprafeţei de 381 mp, care nu este înscris în domeniul privat al municipiului Vatra Dornei, întrucât nu s-a anexat la documentaţie un Extras de Carte Funciară prin care să faceţi dovada că aveţi competenţa de a administra acest teren”, se arată în adresa trimisă de Prefectura Suceava către Primăria Vatra Dornei.


Este o nouă palmă pe care primarul din Vatra Dornei o primeşte din partea Prefecturii Suceava şi prin care se arată clar că în această unitate administrativă lucrurile se derulează după reguli doar de Ioan Moraru ştiute. Din păcate, la o serie de ilegalităţi sunt părtaşi şi consilierii locali, iar închirierea terenului de la baza pârtiei de schi este doar o dovadă în acest sens.


Niciun comentariu

Trimiteți un comentariu

VatraDorneiLive.ro © Toate Drepturile Rezervate
We Vatra Dornei