Un şofer fugar s-a izbit în maşina poliţiei în timp ce era urmărit

0
Un bărbat în vârstă de 33 de ani, ajuns din urmă de poliţie după ce a refuzat să oprească la un control, s-a izbit în maşina oamenilor legii, din fericire consecinţele inconştienţei sale nefiind foarte grave.

În noaptea de sâmbătă spre duminică, la miezul nopţii, un echipaj de la Poliţia municipiului Vatra Dornei se afla în serviciu de control al traficului pe raza comunei Dorna Arini, la intersecţia a două drumuri. Un şofer aflat în zonă nu a oprit la semnalul agenţilor, continuându-şi deplasarea spre comuna Şaru Dornei.

Poliţiştii au plecat în urmărirea acestuia, după circa trei sute de metri şoferul intrând pe un drum comunal. „Pe parcursul urmăririi, poliţiştii au reuşit depăşirea prin partea dreaptă a autovehiculului, moment în care făptuitorul, pe fondul stării vădite de ebrietate şi a neatenţiei, a virat dreapta, intrând în coliziune uşoară cu autoturismul poliţiei”, se precizează într-un comunicat al Inspectoratului de Poliţie Judeţean Suceava.

După această tamponare, şoferul fugar a ieşit în decor, agenţii reuşind să-l imobilizeze.


Şoferul, identificat ulterior în persoana lui Daniel C., în vârstă de 33 de ani, a refuzat să fie verificat cu etilotestul, fiind dus la Spitalul municipal Vatra Dornei. Conform poliţiei, şi aici, în prezenţa medicului şi a asistentelor de serviciu, acesta a refuzat să-i fie recoltate probe biologice în vederea stabilirii gradului de alcoolemie.El s-a ales cu dosar penal.


Niciun comentariu

Trimiteți un comentariu

VatraDorneiLive.ro © Toate Drepturile Rezervate
We Vatra Dornei