Sportivii dorneni culeg medalie după medalie

0
Weekendul trecut a fost unul plin de realizări pentru atleţii de la CSM Vatra Dornei. Sâmbătă, sportivii pregătiţi de Cristian Prâsneac au fost invitaţi să participe la ediţia a VII-a a Trofeului „Ella Kovacs” de alergare pe şosea, eveniment găzduit de oraşul Luduş, care a adunat la start un număr de 400 de competitori de la mai multe cluburi din România.

„Am venit bine pregătiţi la acest concurs, aşa că şi rezultatele au fost pe măsura aşteptărilor, majoritatea sportivilor dorneni clasându-se pe locuri fruntaşe în probele la care au luat parte. Astfel, Andrei Leancă, Roxana Cornelia Puşcaşu şi Daniel Mihăiescu au urcat pe cea mai înaltă treaptă a podiumului, Alexandru Lostun s-a clasat al doilea, iar Andrei Prisăcaru şi Paula Vântu au venit pe locul trei. Aşadar, nu putem fi decât încrezători în perspectiva concursului de Cupa României din 29 octombrie, care va avea loc la Băile Felix” , a declarat tehnicianul dornean.


Imediat după concursul de la Luduş, antrenorul Cristian Prâsneac şi elevul său Andrei Leancă au plecat direct spre Timişoara, acolo unde a doua zi au participat la un prestigios meeting atletic. În ciuda oboselii acumulate, cei doi dorneni s-au numărat printre protagoniştii concursului internaţional de la Timişoara, ieşind învingători în cursele în care au luat startul. Cristian Prâsneac a câştigat proba de semimaraton după ce le-a luat faţa sârbilor Milos şi Marko Milanovic, vreme ce Andrei Leancă s-a impus autoritar în proba de 10 kilometri în dauna unor sportivi mult mai experimentaţi.


Niciun comentariu

Trimiteți un comentariu

VatraDorneiLive.ro © Toate Drepturile Rezervate
We Vatra Dornei