Trimisă în judecată, pentru că a încercat să-şi omoare soţul

0
O tânără în vârstă de 32 de ani a fost trimisă în judecată de procurorii Parchetului de pe lângă Tribunalul Suceava, după ce a încercat să-şi omoare soţul şi l-a înjunghiat.

Ileana Deliman, din comuna Iacobeni, a fost dată pe mâna judecătorilor pentru săvârşirea infracţiunii de tentativă de omor calificat.

Fapta s-a petrecut pe 16 iunie, în jurul orei 2:00. Potrivit anchetatorilor, în acea noapte, cei doi soţi se aflau într-un bar de pe raza comunei Iacobeni şi s-au luat la ceartă pe fondul consumului de băuturi alcoolice.

În timp ce mergeau spre casă, Ioan Deliman, în vârstă de 31 de ani, şi-a lovit soţia.

Ajunşi la domiciliu, cei doi soţi au continuat să se certe, femeia ameninţându-şi soţul că va pleca de acasă, împreună cu cei trei copii minori. Scandalul a continuat, iar la un moment dat femeia a pus mâna pe un cuţit de bucătărie şi şi-a înjunghiat soţul în burtă, după care a părăsit locuinţa cu doi dintre copii, plecând la fratele ei, care locuieşte în apropiere.


Ileana Deliman s-a întors dimineaţă acasă şi împreună cu soţul ei au hotărât să muşamalizeze fapta.

Bărbatul a ajuns la spital, însă a declarat că s-a tăiat singur, în încercarea de a-şi pune capăt zilelor. Ulterior, însă, după ce-a fost transferat de la Spitalul Municipal Vatra Dornei la Spitalul Judeţean Suceava, bărbatul a recunoscut că a fost înjunghiat de soţie.


Niciun comentariu

Trimiteți un comentariu

VatraDorneiLive.ro © Toate Drepturile Rezervate
We Vatra Dornei