Tir în flăcări, pe DN 17, la Poiana Stampei

0
Un tir încărcat cu celuloză a ars ca o torţă luni dimineaţă, pe DN 17, pe raza comunei sucevene Poiana Stampei.

Incendiul a fost anunţat la dispeceratul Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă Suceava în jurul orei 5:20, la faţa locului fiind trimis un echipaj al Detaşamentului de Pompieri Vatra Dornei.

La sosirea pompierilor, ardea violent capul tractor al tirului, existând pericolul de propagare la remorcă, care era încărcată cu celuloză.

Pompierii au reuşit să stingă flăcările în jurul orei 7:00, autotrenul marca Volvo, aparţinând unei societăţi comerciale din localitatea Frumosu, fiind distrus în mare parte în urma incendiului.

Circulaţia pe DN 17, prin zona respectivă, a fost blocată aproximativ o oră, iar apoi s-a reluat pe un singur sens de mers, până la lichidarea incendiului şi scoaterea tirului în afara carosabilului.


„Au ars elementele combustibile ale capului tractor, în proporţie de 90%, degradându-se partea din faţă a remorcii şi aproximativ 20% din marfă (celuloză)”, se arată într-un comunicat al ISU Suceava, precizându-se că incendiul a izbucnit din cauza unui scurtcircuit produs la un conductor electric defect.


Niciun comentariu

Trimiteți un comentariu

VatraDorneiLive.ro © Toate Drepturile Rezervate
We Vatra Dornei