A parat-o la politie pentru ca nu s-au inteles la bani

0
După ce a fost chiar el vinovat de producerea unui incident rutier, un mopedist de 27 de ani din comuna Dorna Arini s-a dus glonţ la poliţie şi s-a prezentat drept victimă pentru a scoate ceva bani de la o şoferiţă de 24 de ani.

Totul s-a întâmplat pe parcursul după-amiezii de duminică, pe strada Unirii din municipiul Vatra Dornei când, conform datelor puse la dispoziţie de Biroul de presă al IPJ Suceava, conducătorul mopedului a efectuat o manevră de întoarcere fără să se asigure şi a frânat brusc pentru a evita impactul cu un autoturism care se deplasa din sens invers, moment în care s-a dezechilibrat şi a căzut pe carosabil.

După incident, între conducătorul mopedului şi cel al autoturismului a existat în prealabil o înţelegere, dar, după ce conducătorul auto a plecat, mopedistul s-a prezentat la poliţie pentru a sesiza accidentul, întrucât ar fi dorit să fie despăgubit.

În urma investigaţiilor efectuate, pe raza municipiului Câmpulung Moldovenesc a fost identificat şi conducătorul auto fiind vorba despre o tânără de 24 ani, din oraşul Lugoj, judeţul Timiş, care s-a prezentat la sediul Poliţiei municipiului Vatra Dornei, unde a fost testată cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ.


Conform IPJ Suceava, cercetările sunt continuate pentru stabilirea împrejurărilor în care s-a produs accidentul şi a vinovăţiei celor implicaţi.


Niciun comentariu

Trimiteți un comentariu

VatraDorneiLive.ro © Toate Drepturile Rezervate
We Vatra Dornei