O femeie din Iacobeni si-a injunghiat sotul in stomac

Un bărbat de 31 de ani, din localitatea Iacobeni, a ajuns în stare gravă la spital, după ce a fost înjunghiat în stomac de soţia sa, cu un an mai în vârstă.

Incidentul a avut loc la finele zilei de miercuri, dar nimeni nu a sesizat cele întâmplate poliţiştilor, aceştia demarând cercetările deabia după ce joi, aflându-se în stare gravă, victima a fost adusă la Spitalul Judeţean Suceava.

Ancheta derulată de organele de ordine a stabilit că cei doi soţi au mers iniţial la un bar din localitatea Iacobeni unde, pe fondul consumului de băuturi alcoolice, între ei s-a iscat o discuţie în contradictoriu.

“Aceștia au părăsit incinta localului, iar în timp ce se deplasau spre domiciliu D. Ioan a agresat-o fizic pe soția sa, iar odată ajunși la locuință, bătaia a pornit din nou întrucât femeia intenționa să părăsească domiciliul împreună cu cei trei copii minori”, ne-a declarat insp.princ. Gabriel Panţiru, din cadrul IPJ Suceava.

Dorinţa soţiei de a părăsi căminul conjugal l-a deranjat pe soț care a lovit-o din nou, moment în care, femeia a luat un cuțit de bucătărie ce se afla pe masa din dormitor și i-a aplicat o lovitură în zona abdominală, după care a părăsit locuința cu doi dintre copii, plecând la fratele ei care locuiește în apropiere, dar revenind totuşi acasă, a doua zi dimineaţă.


“Iniţial, atât D. Ioan, cât și soția acestuia nu au sesizat evenimentul produs și nici nu au solicitat intervenția asistenței medicale dar întrucât starea de sănătate a părții vătămate s-a agravat, în după amiaza zilei de joi, atacatoarea a apelat prin „SNUAU 112” serviciul de ambulanță, victima fiind transportată la spitalul municipal Vatra Dornei, iar ulterior la Spitalul județean Suceava”, ne-a mai declarat Gabriel Panţiru.

Cercetările continuă, iar în funcție de zilele de îngrijiri medicale va fi efectuată încadrarea juridică a faptei, urmând a se dispune procedural.


Niciun comentariu

Trimiteți un comentariu

VatraDorneiLive.ro © Toate Drepturile Rezervate
We Vatra Dornei