Vatra Dornei stinge mâine lumina, pentru o oră

0
Vatra Dornei face parte şi anul acesta dintre cele 50 de oraşe din România care vor stinge luminile pentru o oră. Evenimentul va avea loc mâine, de la 20:30, Vatra Dornei alăturându-se pentru al doilea an consecutiv campaniei „Earth Hour”-„Ora Pământului”, cea mai mare manifestare de mediu din istorie. Pentru acest an, World Wide Fund For Nature, organizaţia care a iniţiat conceptul Earth Hour şi care coordonează campania de cinci ani de zile, estimează că sute de milioane de oameni din peste 5.000 de oraşe din întreaga lume vor stinge luminile în mod simbolic.

În 2009, România a participat pentru prima oară la campania globală în calitate de ţară oficială Earth Hour, pe 28 martie, între 20:30 şi 21:30, două milioane de români stingând luminile in casele lor, conform datelor furnizate de Dispeceratul Energetic Naţional.

În 2010, România s-a angajat mai mult decât oricând în campania globală, dovadă fiind miile de mesaje primite pe www.earth-hour.ro şi prin reţelele sociale, precum şi participarea a 37 de oraşe şi a zeci de companii şi organizarea de evenimente speciale în întreaga ţară.

Anul acesta, Vatra Dornei şi Suceava sunt singurele oraşe din judeţ care s-au alăturat campaniei „Ora Pământului”.



Niciun comentariu

Trimiteți un comentariu

VatraDorneiLive.ro © Toate Drepturile Rezervate
We Vatra Dornei