Prinşi în flagrant în timp ce încercau să vândă cannabis (FOTO)

0
Dragoş-Andrei P., Mirel Alexandru M. şi Samuel A. au fost arestaţi preventiv pentru 29 de zile.

Începând cu luna noiembrie 2010, poliţiştii antidrog din cadrul BCCO Suceava, cu sprijinul tehnic al Serviciului Operaţiuni Speciale Suceava, au documentat activitatea infracţională a lui Dragoş-Andrei P., de 30 ani, din municipiul Vatra Dornei, sub aspectul săvârşirii infracţiunii de „vânzare de droguri de risc, fără drept“.

Potrivit poliţiştilor, tânărul a încercat să vândă 220 de grame de cannabis împreună cu Mirel Alexandru M., de 20 ani, din comuna Şaru Dornei, şi Samuel A., de 22 ani, din municipiul Vatra Dornei.

„Ieri, poliţiştii Serviciului Antidrog din cadrul BCCO Suceava, cu sprijinul lucrătorilor din cadrul Inspectoratului Judeţean de Jandarmi Suceava, au realizat prinderea în flagrant a tinerilor, în timp ce încercau să vândă drogurile pentru suma de 1.000 euro, pe raza municipiului Vatra Dornei“, a declarat Gabriel Panţiru, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliţie Judeţean Suceava.

După flagrant, au fost efectuate cinci percheziţii domiciliare şi au fost puse în executare cinci mandate de aducere, fiind conduse la sediul DIICOT încă două persoane implicate în tranzacţia cu droguri de risc.

„În cauză s-a dispus reţinerea suspecţilor Dragoş-Andrei P., Mirel Alexandru M. şi Samuel A., fiind prezentaţi Tribunalului Suceava, care a dispus arestarea preventivă pentru 29 de zile“, a specificat Gabriel Panţiru.

 

Cercetările sunt continuate de procurori din cadrul DIICOT – Serviciul Teritorial Suceava pentru identificarea tuturor participanţilor la săvârşirea activităţilor infracţionale şi tragerea acestora la răspundere penală.



Niciun comentariu

Trimiteți un comentariu

VatraDorneiLive.ro © Toate Drepturile Rezervate
We Vatra Dornei