Cezar Ioja cere demisia viceprimarului Mircea Rusu

0
PSD Suceava, prin vocea secretarului zonal Cezar Ioja, a cerut, luni, demisia din funcţie a viceprimarului municipiului Vatra Dornei, democrat-liberalul Mircea Rusu. Ioja a explicat că viceprimarul trebuie să plece întrucât nu s-a ocupat în mod conştiincios de sarcinile trasate prin dispoziţie de primarul liberal Ioan Moraru.

După cum a expus problema secretarul PSD Suceava, municipiul Vatra Dornei nu are primar, ci numai viceprimar. Viceprimarul de Vatra Dornei este mai tare ca primarul întrucât deţine cam toate atribuţiile ce ţin de funcţionarea unei primării, de la salubrizare la urbanism, iluminat public, străzi, utilităţi. Cezar Ioja a declarat că cetăţenii, dar şi turiştii sunt nemulţumiţi de starea proastă a străzilor, de câinii vagabonzi, de lipsa toaletelor în zona pârtiilor de schi, de dughenizarea municipiului staţiune şi mai ales de problemele care apar în furnizarea agentului termic.

O problemă gravă identificată de secretarul PSD Suceava şi pusă tot în sarcina viceprimarului este aceea că patinoarul a fost deschis abia duminică, când turiştii au părăsit staţiunea. Pentru toate acestea, susţine Ioja, cineva ar trebui să plătească iar acel cineva este viceprimarul Mircea Rusu.


Niciun comentariu

Trimiteți un comentariu

VatraDorneiLive.ro © Toate Drepturile Rezervate
We Vatra Dornei