Bărbat ucis de tren, la Vatra Dornei

0
Tragedie, luni seară, la Vatra Dornei, unde un bărbat în vârstă de 53 de ani, din localitate, a murit după ce a fost călcat de un tren. Incidentul s-a petrecut în jurul orei 18.30, când victima, Pintea C., a fost surprinsă pe calea ferată de acceleratul 1841 Vatra Dornei – Bucureşti Nord.

„A fost vorba de un accident, nu există alte suspiciuni. Trenul avea semnalele acustice puse în funcţiune, iar probabil victima nu le-a auzit”, au explicat responsabilii de la Poliţia Transporturi Feroviare Suceava. Ei au adăugat că bărbatul ucis de tren era muncitor la centrala termică şi cunoştea bine zona, trecând zilnic pe acolo, motiv pentru care nu cred că este vorba despre o sinucidere, ci mai degrabă despre faptul că nu a fost atent şi nu a auzit venirea trenului.

Accidentul de luni seară s-a produs între cele două gări din Vatra Dornei, iar victima nu a avut nici o şansă de supravieţuire. Potrivit echipajului de la bordul autosanitarei SMURD care a ajuns la faţa locului, Pintea C. avea capul zdrobit şi picioarele amputate.


Niciun comentariu

Trimiteți un comentariu

VatraDorneiLive.ro © Toate Drepturile Rezervate
We Vatra Dornei