Primăria Vatra Dornei a primit 500.000 de lei pentru căldură

0
Consilierii judeţeni au aprobat în şedinţa de ieri alocarea sumei de 500.000 de lei (cinci miliarde de lei vechi) pentru Primăria Vatra Dornei. Fondurile ar urma să fie folosite pentru achiziţionarea combustibilului necesar pentru a asigura căldură populaţiei şi agenţilor economici din Vatra Dornei.

În cadrul şedinţei Consiliului Judeţean, şeful administraţiei judeţene, Gheorghe Flutur, a declarat că decizia de a aloca cinci miliarde de lei vechi pentru Vatra Dornei a fost luată ca urmare a problemelor apărute în urmă cu o săptămână, când conducerea primăriei acestui municipiu a decis să oprească furnizarea căldurii din lipsa rumeguşului de calitate folosit de centrala termică. „La Vatra Dornei este o situaţie mai grea pe care noi am aflat-o destul de târziu. Acum îi ajutăm cu aceşti bani pentru a-şi procura motorina necesară în vederea asigurării căldurii”, a spus Flutur. De precizat că preşedintele CJ Suceava şi-a exprimat în mai multe rânduri nemulţumirea cu privire la problemele cu termoficarea din Vatra Dornei, precizând că primarul acestui municipiu, Ioan Moraru, ar fi trebuit să se preocupe mai mult de asigurarea combustibilului necesar pentru funcţionarea centralei.

Pe de altă parte, consilierul judeţean PSD Mihai Grozavu a declarat că social democraţii dau „un vot pozitiv pentru alocarea banilor necesari pentru combustibil, însă dau şi un vot negativ pentru cei care au făcut să se ajungă în această stare”.

Nu în ultimul rând, preşedintele CJ Suceava a mai spus că la următoarea şedinţă a deliberativului judeţean va fi prezentat un raport cu situaţia termoficării din Vatra Dornei, iar un grup de lucru care va fi constituit la nivelul Consiliului Judeţean va prezenta soluţii pentru remedierea problemelor existente.


Niciun comentariu

Trimiteți un comentariu

VatraDorneiLive.ro © Toate Drepturile Rezervate
We Vatra Dornei