Casă distrusă de flăcări, la Vatra Dornei

0
O casă din municipiul Vatra Dornei a fost distrusă de flăcări, luni dimineaţă, în urma unui incendiu izbucnit, susţin pompierii, de la un sistem de încălzire amplasat necorespunzător faţă de materiale combustibile.

Incendiul, se arată într-un comunicat al Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă Suceava, a fost anunţat la dispeceratul pompierilor luni, în jurul orei 10:45, la faţa locului fiind trimise două autospeciale de intervenţie. La sosirea pompierilor, ardea casa, flăcările ameninţând să se extindă şi la o casă vecină, precum şi la trei anexe gospodăreşti.

Incendiul a fost lichidat în jurul orei 13:00, pompierii reuşind să împiedice propagarea flăcărilor. “Au ars bunuri de uz casnic, planşeul casei de locuit pe o suprafaţă de circa patru metri pătraţi, acoperişul acesteia, pe o suprafaţă de aproximativ 80 de metri pătraţi, precum şi interiorul bucătăriei, pe o suprafaţă de circa şase metri pătraţi. Totodată, s-au degradat pereţii casei, dar şi restul planşeului”, se arată într-un comunicat al ISU Suceava.


Niciun comentariu

Trimiteți un comentariu

VatraDorneiLive.ro © Toate Drepturile Rezervate
We Vatra Dornei