Vrajitoare, diavoli si vampiri, la Castelul lui Dracula, in Pasul Tihuta

0


Cotoroante, demoni si personaje din filme horror si-au dat intalnire sambata noapte in castelul contelui Dracula, in Pasul Tihuta, unde s-au pus pe facut vraji.

Cu descantecele s-au descurcat lamentabil: nimeni dintre cei de fatza nu s-a transformat in broasca, nu s-a umplut de bube pe nas si n-a lesinat de frica.

Au recuperat insa la petrecerea de dupa aceea, cand toata lumea s-a ghiftuit constiincios cu friptura si s-a cherchelit cu palinca.

Chiar daca se spune ca vrajitoarele iubesc mai mult noaptea, in Pasul Tihuta ele s-au adunat inca din timpul zilei.

Pentru ca nu s-a putut arata pe lumina, Contele Dracula a trimis un sol dintre muritori, sa-i caute cea mai puternica vrajitoare si sa i-o aduca.

Spre seara, vrajitoarele, turistii si localnicii au exorcizat castelul cu foc, tuica si friptura. La lumina flacarilor, au dansat apoi cu vampirii si demonii care-si pierdusera puterile malefice.

La finalul balului, desi nu suparase pe nimeni, cea mai rea vrajitoare a sfarsit pe rug, asa cum se intampla in orice poveste respectabila, cu happy end.

Vizitatorii, care au avut intrare gratis, au fost intampinati cu delicatese special pregatite si in ton cu sarbatoarea.

Bucatarii contelui Dracula din Bistrita Nasaud au pregatit meniul care a fost servit la petrecerea de sambata, inca de saptamana trecuta.

Daca delicatesele au cam dat fiori, decorul a fost la fel de "primitor": lumanari, sicrie si bostani - singurii care zambesc prietenos.

Toate vrajitoarele din tinut, 100 la numar, au fost invitate la evenimentul care a ajuns chiar si la urechile colegelor din Scotia.


Niciun comentariu

Trimiteți un comentariu

VatraDorneiLive.ro © Toate Drepturile Rezervate
We Vatra Dornei