Şofer fugar, urmărit mai mulţi kilometri de poliţie

1
Un tânăr din comuna Şaru Dornei a fost urmărit mai mulţi kilometri de un echipaj de poliţie, după ce nu a vrut să oprească la semnalul oamenilor legii.

Marţi după-amiază, în jurul orei 14:45, poliţiştii din Vatra Dornei au fost anunţaţi de colegii lor de la Şaru Dornei despre faptul că un localnic, Gheorghe B., în vârstă de 34 de ani, nu a vrut să oprească pentru un control de rutină, existând bănuiala că cel de la volan ar fi sub influenţa băuturilor alcoolice.
Un echipaj de la Vatra Dornei s-a deplasat spre comuna Şaru Dornei şi l-a întâlnit în trafic pe şoferul fugar, însă acesta, deşi oamenii legii i-au făcut din nou semn să oprească, a încercat din nou să fugă de poliţişti.

Urmărirea s-a terminat după câţiva kilometri, pe strada Republicii, unde oamenii legii au reuşit să-l blocheze şi să-l oprească pe şoferul fugar. Acesta din urmă a fost pus să sufle în alcooltest, iar aparatul poliţiştilor a indicat o alcoolemie de 0,45 la mie în aerul expirat.
„Autoturismul a fost imobilizat şi sigilat în curtea Poliţiei municipiului Vatra Dornei, iar şoferului i s-a întocmit dosar penal”, se arată într-un comunicat al Inspectoratului de Poliţie Judeţean Suceava.


( Hide )
  1. asa e la vatra dornei,daca nu opresti la capetele de creta,gata esti sub influenta bauturilor alcolice,dar hai sa presupunem faptul ca ar fii iesit o,oo,ce s-ar fi intamplat atunci?Pt un oras mic si cu drumuri rele,prea multa politie si prea multe controale avem,macar daca am fi un oras la vama as zice....dar nu suntem

    RăspundețiȘtergere

VatraDorneiLive.ro © Toate Drepturile Rezervate
We Vatra Dornei