O saptamana la munte. Sejur de sase zile cu 158 lei

0
Daca nu ati plecat inca in concediu si va tenteaza o escapda prin statiunile montane din Romania, acum este cel mai bun moment sa va faceti rost de un sejur foarte ieftin. Incepand din 5 septembrie si pana in 17 decembrie, Federatia Patronatelor din Turismul Romanesc va desfasura Programul „O saptamana la munte”.
Oferta cuprinde sase zile si cinci nopti cazare, fara servicii de masa. Cei interesati vor putea opta pentru cazare pentru o saptamana incepand de la suma de 158 de lei pentru o unitate de doua stele, respectiv 358 de lei pentru o camera la un hotel de patru stele. La hotelurile sau pensiunile de trei stele cazarea costa 258 lei pe sejur. Cei care vor alege cazarea la hotelurile sau pensiunile de patru stele vor avea de platit pentru cinci nopti 358 de lei.

Lista hotelurilor care au aderat la acest program vasta (AICI) si cuprinde nu mai putin de 48 de unitati din 18 statiuni romanesti printre care: Sinaia, Busteni, Azuga, Cheia, Predeal, Poiana Brasov, Bran, Moeciu de Sus, Campulung Muscel, Bran, Olanesti, Gura Raului, Baisoara, Vatra Dornei, Baile Olanesti, Moroeni si Calimanesti.

Reprezentantii Federatiei Patronatelor din Turismul Romanesc au anuntat ca locurile vor fi vandute tuturor categoriilor de turisti romani dupa principiul “primul venit, primul servit”, prin intermediul agentiilor de turism din intreaga tara.


Niciun comentariu

Trimiteți un comentariu

VatraDorneiLive.ro © Toate Drepturile Rezervate
We Vatra Dornei