Un şofer, trei dosare penale în câteva luni pentru infracţiuni repetate în trafic

0
Un şofer din comuna Şaru Dornei a fost prins în trafic deşi avea permisul de conducere suspendat pentru alte două infracţiuni rutiere, adunând astfel trei dosare penale în câteva luni de zile. S-a întâmplat marţi, când de la ora 8.00 dimineaţă şi până la 16.00 după-amiază, Serviciul de Poliţie Rutieră Suceava a organizat o amplă acţiune de control în trafic, pe traseul Suceava – DN 17 – Frasin – DJ 177 A Stulpicani – Ostra – Holda – DN 17B – Broşteni – DN 17B Vatra Dornei.

Printre şoferii traşi pe dreapta s-a numărat şi Dragoş Şorîndaru, în vârstă de 49 de ani, din comuna Şaru Dornei, care se deplasa pe strada Unirii, în Vatra Dornei. După ce au efectuat verificări în baza de date, oamenii legii au constatat că acesta avea deja permisul de conducere suspendat în două rânduri. Mai întâi, în primăvara acestui an, tot în Vatra Dornei, a fost depistat în timp ce conducea o maşină care nu era înmatriculată. Atunci, conform procedurilor, i s-a întocmit dosar penal, iar permisul de conducere i-a fost suspendat. Şoferul a continuat însă să circule în ciuda interdicţiei, astfel că după puţin timp a fost depistat în trafic pe raza judeţului Bistriţa-Năsăud, alegându-se cu dosar penal pentru că a condus cu permisul suspendat. Nici această măsură nu l-a speriat prea tare pe acesta, el recidivând cu aceeaşi infracţiune acum două zile.

În cadrul controlul în trafic de luni poliţiştii au aplicat un total de 56 de amenzi, în valoare de 3.700 de lei, retrăgând totodată patru certificate de înmatriculare, două pentru lipsă RCA şi alte două pentru defecţiuni tehnice.


Niciun comentariu

Trimiteți un comentariu

VatraDorneiLive.ro © Toate Drepturile Rezervate
We Vatra Dornei