Fabrica de apă minerală AQUA CARPATICA și-a deschis portile

0
Pe data de 02 august 2010 a fost tăiată panglica la fabrica de apă minerală din comuna Panaci, a omului de afaceri Jean Valvis.

Omul de afaceri Jean Valvis a construit o fabrică de îmbuteliere apă minerală de lux în Panaci. Apa minerală care este îmbuteliată în fabrica din Panaci este primul produs de lux exportat din România, având calităţi unice. Trebuie spus că apa minerală de la Panaci este considerată de lux deoarece este colectată dintr-un izvor de apă cu dioxid de carbon natural.


La șapte ani de la vânzarea Dorna către Coca-Cola, Jean Valvis intră din nou în businessul de ape minerale, o piața de 300 de milioane de euro, cu o investiție greenfield într-o fabrică situată la 20 de kilometri de Vatra Dornei și un brand - Aqua Carpatica - destinat atât pieței externe, cât și celei locale.

Fabrica din Panaci dispune de două linii de îmbuteliere a apei minerale, una pentru PET, a cărei producţie va merge în special pe piaţa românească de retail. La acestea se adaugă şi o linie de apă minerală îmbuteliată la sticlă, destinată locaţiilor HoReCa, dar şi pentru export în ţări precum Franţa, Italia şi SUA.
Brandul Aqua Carpatica este situat pe segmentul premium.


Niciun comentariu

Trimiteți un comentariu

VatraDorneiLive.ro © Toate Drepturile Rezervate
We Vatra Dornei