Un bărbat a murit după ce a intrat cu maşina într-un parapet de pe Mestecăniş

0
Accidentul a avut loc în această dimineaţă, iar la faţa locului au ajuns pompierii, ambulanţa SMURD şi o maşină pentru descarcerare, dar a fost prea târziu pentru şofer.

Un apel la 112 le-a dat de ştire oamenilor legii în această dimineaţă despre un accident tragic care a avut loc pe cea mai periculoasă şosea din judeţ. Accidnetul a avut loc pe DN 17 în comuna Iacobeni, sat Mestecăniş. Apelul a venit la ora 5.41, iar în cel mai scurt timp Detaşamentul de pompieri Vatra Dornei cu 10 sobofiţeri şi o ambulanţă SMURD, o maşină pentru descarcerare şi o autospecială au ajuns la faţa locului.

Un autoturism marca Volkswagen intrase într-un parapet de beton iar şoferul, S.D., în vârstă de 47 de ani era încarcerat. Pompierii au acţionat pentru descarcerarea şi resuscitarea şoferului, însă fără succes. Pasagerul din dreapta era în stare de şoc, astfel a fost preluat şi transportat la spital de ambulanţă.

"Accidentul s-a produs pe fondul neadaptării vitezei la condişiile de drum într-o succesiune de curbe periculoase", ne-a declarat Gabriel Panţiru, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliţie Suceava.


Niciun comentariu

Trimiteți un comentariu

VatraDorneiLive.ro © Toate Drepturile Rezervate
We Vatra Dornei