Ioan Moraru – primar Vatra Dornei: „Dacă trimit pe unii oameni acasă, trebuie să pun lacăt pe muzeu şi pe căminul de bătrâni”

2
Primarul municipiului Vatra Dornei, Ioan Moraru, a declarat că, zilele trecute, a fost făcut un calcul din care rezultă că ar trebui să disponibilizeze 41 de angajaţi din numărul total de 323.

El a precizat că în această cifră sunt incluşi şi cei care se ocupă de încălzirea centrală a oraşului, dar şi de alte activităţi aferente domeniului public. „Intenţia mea nu este să dau oameni afară. Ceea ce este supărător e că, pentru activităţi autofinanţate, economia făcută prin disponibilizarea oamenilor nu rămâne în bugetul local, fiind preluată de bugetul de stat. Pe de altă parte, am oameni în activităţi cheie, cum este muzeul sau căminul de bătrâni, unde activitatea este gestionată de persoane care au ajuns la vârsta de pensionare. Dacă îi trimit acasă, trebuie să pun lacătul pe uşă la aceste unităţi”, a arătat primarul Moraru.

ARTICOL COMPLET: ObiectivDeSuceava.ro

( Hide )
  1. Eficientizati serviciile din primarie reduceti plimbarea oamenilor si a hartiilor de la o usa la alta. Care-i bun si are scoala sa ramane,care nu, drum bun! Si asa sunt multi care fac umbra degeaba pe acolo.
    La munca, nu la cafele si barfe, ca ne-am saturat sa va tot ascultam si sa asteptam pe la usi pana cand aveti dvs chef de lucru!

    RăspundețiȘtergere
  2. Ar fi bine sa incepeti disponibilizarile cu dvs ca si asa nu faceti mare lucru acolo.Multa vorba si degeaba. Oamenii care merita ar trebui sa ramana la locul lor si nu inlocuiti cu altii, angajati pe baza unor varii considerente care mai de care mai bizare

    RăspundețiȘtergere

VatraDorneiLive.ro © Toate Drepturile Rezervate
We Vatra Dornei