Restricţii marţi şi miercuri în judetul Suceava

0
Etapele a II-a, a III-a şi a IV-a a Turului Ciclist al României, care vor avea loc luni, marţi şi miercuri, vor traversa judeţul Suceava, motiv de restricţii în trafic.

"În ziua de marţi, 08.05, începând cu ora 14:00 şi până la trecerea închizătorului de coloană, accesul oricăror participanţi la trafic, cu excepţia autospecialelor de intervenţie (salvare, pompieri, politie) înspre DN 17 (Frasin - Gura Humorului) şi DN 2E (Gura Humorului - Fălticeni) va fi restrictionat in totalitate, pentru a se asigura traseul liber.

Aceeaşi restricţie se va institui şi în ziua de miercuri, 09.05, însă începând cu ora 11:30, pe traseul DN 17 (Suceava - Paltinoasa - Gura Humorului - Frasin - Cimpulung Moldovenesc)", a precizat pentru Europa FM subinspector Hlaghi Vasile Adrian, şeful Politiei Rutiere Gura Humorului.

Etapa a II-a a Turului Ciclist al României porneşte de la Târgu Mureş, trece prin Reghin, Bistriţa şi se încheie la Vatra Dornei.

Etapa a III-a porneşte de la Vatra Dornei pe traseul Câmpulung - Gura Humorului - Fălticeni - Suceava.

La ediţia din acest an a Turului Ciclist al României vor fi prezenţi 90 de sportivi. Caravana ciclistă va avea în componenţă peste 60 de autovehicule şi aproximativ 250 de persoane, după cum precizează organizatorii.


Niciun comentariu

Trimiteți un comentariu

VatraDorneiLive.ro © Toate Drepturile Rezervate
We Vatra Dornei