Grefiera de la Parchet acuzată de acte de corupţie a stat pentru prima oară faţă în faţa cu anchetatorii

0
Angelica Mariana Bulughiană, grefiera-dactilograf de la Parchetul de pe lângă Judecătoria Vatra Dornei acuzată că ar fi măsluit acte din dosare penale, pentru a-i proteja pe anumiţi indivizi cercetaţi de procurori, a stat, ieri, pentru prima dată faţă-n faţă cu magistraţii care au pus-o sub învinuire.

Bulughiană (43 de ani) a venit, ieri dimineaţă, la Parchetul de pe lângă Curtea de Apel Suceava, la audieri, după ce, în ultima lună, a fost internată la un spital din Cluj.

Grefiera s-a prelevat de dreptul de a nu da declaraţii şi nu a poposit prea mult la Parchetul de pe lângă Curtea de Apel Suceava.

Anchetatorii nu vor încă să dea detalii despre acest caz, însă, din informaţiile noastre, nu este exclus ca cercetările să fie declinate la Serviciul Teritorial Suceava al Direcţiei Naţionale Anticorupţie, existând indicii că în spatele acţiunilor grefierei se află chiar unul dintre procurorii cu care lucra, situaţii în care competenţa nu mai aparţine Parchetului de pe lângă Curtea de Apel Suceava.

Angelica Mariana Bulughiană, care lucrează la Parchetul Vatra Dornei de mai bine de 10 ani, s-a internat în spital încă din data de 30 aprilie a.c..
Coincidenţă sau nu, femeia s-a învoit de la serviciu şi s-a dus la spital exact cu câteva ore înainte ca procurorul general al Parchetului de pe lângă Curtea de Apel Suceava să vină în control la Parchetul de la Vatra Dornei.
Controlul nu era unul de rutină, ci viza exact lipsa mai multor dosare din interiorul instituţiei şi suspiciunile de corupţie asupra grefierei Bulughiană.
Când procurorul general Mandici a ajuns la Parchetul de pe lângă Judecătoria Vatra Dornei, grefiera nu mai era. Se învoise.

Ulterior, s-a aflat că Angelica Mariana Bulughiană s-a internat la spitalul din Vatra Dornei, iar pe 3 mai s-a externat, spunând că merge să se interneze la o clinică din Cluj.
S-a întors zilele trecute la Vatra Dornei, iar ieri a răspuns citaţiei de a se prezenta la audieri.

ARTICOL COMPLET: MonitorulSV.ro

Niciun comentariu

Trimiteți un comentariu

VatraDorneiLive.ro © Toate Drepturile Rezervate
We Vatra Dornei