Braconieri cu maşină de tren şi proiector, prinşi la Cîrlibaba

0
Trei indivizi din Bistriţa Năsăud au fost prinşi de Poliţie în timp ce se aflau la braconat, în comuna suceveană Cîrlibaba. Poliţia a fost sesizată de caz joia trecută, aproape de miezul nopţii, un localnic anunţând că o maşină de teren se deplasează pe un drum forestier, din interior, cu un proiector, fiind luminaţi versanţii, probabil în căutare de vânat.

Pe parcursul nopţii, poliţiştii aveau să depisteze autoturismul de teren, un Mitsubishi, în maşină aflându-se trei bistriţeni. În maşină au fost găsite şi mijloacele de probă, poliţiştii ridicând o armă de vânătoare, zece gloanţe, un proiector şi un iepure împuşcat, ascuns într-un sac.

Maşina a fost reţinută la Poliţia municipiului Vatra Dornei, în vederea continuării cercetărilor, arma fiind supusă unei verificări balistice, pentru a se dovedi faptul că a fost folosită la împuşcarea iepurelui.

Cazuri de braconieri „moderni”, cu maşini de teren, proiectoare şi arme sofisticate, fără nici o mustrate privind regulile vânătoreşti, au mai fost înregistrate în trecut în judeţ.


Niciun comentariu

Trimiteți un comentariu

VatraDorneiLive.ro © Toate Drepturile Rezervate
We Vatra Dornei