Arestat la o lună după ce i-au dat drumul din penitenciar pentru bună purtare

0
Un tânăr din municipiul Vatra Dornei, eliberat în urmă cu aproximativ o lună din penitenciar, pentru bună purtare, a ajuns din nou într-o celulă, de data aceasta în arestul Inspectoratului de Poliţie Judeţean (IPJ) Suceava.

Adrian Bergheva, în vârstă de 21 de ani, a fost arestat preventiv, ieri după-amiază, de Judecătoria Vatra Dornei, fiind acuzat că, împreună cu un alt tânăr din localitate, Adrian Tescu, de aceeaşi vârstă, a comis patru furturi în dauna unor societăţi comerciale din oraş.

Faptele, se arată într-un comunicat al IPJ Suceava, au fost comise în perioada 8-28 iunie a.c., pe timp de noapte, pe raza oraşului staţiune, iar valoarea prejudiciului este de aproape 7.000 de lei.

Judiciariştii poliţiei Vatra Dornei au reuşit recuperarea în totalitate a prejudiciului.

Surse din rândul anchetatorilor ne-au mărturisit că cei doi au furat un telefon mobil de la recepţia unui hotel, un panou de comandă de la instalaţia frigorifică a unei autoutilitare aparţinând tot unei unităţi de cazare, un LCD cu diagonala de 89 de centimetri de pe terasa unei pensiuni şi mai multe sticle cu băuturi alcoolice din barul unui alt hotel.

Atât Bergheva, cât şi Tescu, au fost reţinuţi pentru 24 de ore, iar ieri au fost duşi de poliţişti şi procurori în faţa instanţelor de judecată cu propunere de arestare preventivă.

Pentru că e recidivist, Bergheva s-a întors după gratii, iar Tescu a fost lăsat în libertate, judecătorii interzicându-i să părăsească localitatea pe perioada cercetărilor.


Niciun comentariu

Trimiteți un comentariu

VatraDorneiLive.ro © Toate Drepturile Rezervate
We Vatra Dornei