TuYa Studio - Servicii Foto-Video profesionale

Servicii Foto-Video Vatra Dornei
0
TuYaStudio este o firma specializata in prestari servicii Foto-Video profesionale: Filmari nunti, sedinte foto nunti, realizare spoturi video publicitare, realizare videoclipuri, sedinte foto.

Oferta Video pentru Filmari Nunti este structurata pe mai multe pachete video astfel incat sa satisfaca o gama cat mai larga de posibili clienti, fiecare client putand sa aleaga pachetul care i se potriveste cel mai bine. Filmarea va fi realizata intr-o maniera foarte dinamica, caracterizata de o succesiune continua de cadre, care vor surprinde imagini de ansamblu si imagini de detaliu. Simtul artistic si profesionismul cu care vor fi filmate aceste imagini va vor capta cu siguranta atentia, astfel incat, nu va fi nici o clipa in care sa va plictisiti !

Pentru mai multe detalii despre oferta foto-video TuYaStudio, detalii despre pachetele oferite, diferentele de formate de imagine SD sau Full HD si pentru a vizualiza o parte din portofoliul firmei, va rugam sa accesati site-ul www.TuYaStudio.ro sau folositi datele de contact de mai jos:

Telefon: 0729 895 825



Niciun comentariu

Trimiteți un comentariu

VatraDorneiLive.ro © Toate Drepturile Rezervate
We Vatra Dornei