Preot cu gater în curtea parohiei, dosare penale la poliţie şi acuzaţii de adulter

2
În curtea parohiei din Cojoci, una dintre cele 20 de localităţi din mediul rural care acum câţiva ani au primit distincţia de „sat european”, funcţionează de ani buni un gater, iar proprietarul acestuia este tocmai preotul paroh, Nicolai Şcheuleac, care taie de zor lemne printre morminte şi, de-a lungul timpului, şi-a achiziţionat şi un TAF, un camion, un buldo-excavator şi alte utilaje.

Pe lângă nemulţumirile enoriaşilor, care s-au împuţinat de la an la an, şi presiunile autorităţilor locale de a-şi muta gaterul din curtea bisericii, preotul Şcheuleac, în vârstă de 32 de ani, proprietarul unui Mercedes S320, are pe cap şi mai multe plângeri penale ce au fost depuse împotriva sa la poliţie, faţa bisericească fiind acuzată că a achiziţionat diverse bunuri cu file cec fără acoperire.

Acuzaţii grave împotriva preotului sunt aduse şi de către o tânără în vârstă 24 de ani, care susţine că Nicolai Şcheuleac (căsătorit, tată a doi copii minori), a cărui amantă a fost timp de aproape trei ani, o hărţuieşte şi nu o lasă în pace, deşi relaţia lor s-a terminat de mai demult.

Acum aproximativ un an, presupusa amantă a părintelui gaterist a depus reclamaţie la poliţie, susţinând că acesta a snopit-o în bătaie, în parcul municipal din Vatra Dornei, anexând la plângere şi un certificat medico-legal cu aproximativ 10-12 zile de îngrijiri medicale.

Plângerea a fost retrasă de la poliţie de tânără, însă aceasta a revenit, zilele trecute, şi a făcut o nouă sesizare, pe motiv că preotul „se leagă de mine şi nu mă lasă în pace”.

La poliţie, a depus reclamaţie şi preoteasa, soţia lui Nicolai Şcheuleac, aceasta din urmă cerând poliţiştilor să o liniştească pe tânăra care, susţine ea, vrea să-i dezbine familia.


CITESTE CONTINUAREA: MonitorulSV.ro

( Hide )
  1. cred ca este timpul de a-si cumpara un nou telefon si eventual profesia,nu merita sa fim pastoriti de asa lichele

    RăspundețiȘtergere
  2. rusine ... ar trebui ca arhiepiscopia sa ia masuri urgent, daca ii intereseaza, bineinteles !

    RăspundețiȘtergere

VatraDorneiLive.ro © Toate Drepturile Rezervate
We Vatra Dornei