Clubul Sporturilor de Iarna din Vatra Dornei

1
Ieri, la sediul Direcţiei pentru Sport a Judeţului Suceava a avut loc o şedinţă de analiză a activităţii pe anul 2009, atât a acestei instituţii, cât şi a cluburilor departamentale ce aparţin şi sunt finanţate de Autoritatea Naţională pentru Sport şi Tineret, mai exact Clubul Sportiv Municipal Suceava, Clubul Sporturilor de Iarnă Vatra Dornei şi Clubul Sporturilor Tehnico Aplicative Suceava.

Clubul Sporturilor de Iarnă din Vatra Dornei a avut un an extraordinar, aşa după cum susţine directorul Octavian Pungovschi:
„Pe plan sportiv, cel mai bun rezultat al clubului este cel de vicecampion mondial de juniori la schi fond, obţinut de Petrică Hogiu, cel care la numai 18 ani şi jumătate a participat şi la Jocurile Olimpice, alături de alţi trei colegi de club care au concurat pentru Moldova. La capitolul organizatoric am reuşit să construim cea mai modernă pistă de starturi pentru bob şi skeleton, pe care am organizat şi naţionalele. Mai mult, la sanie avem o pistă naturală pe care am organizat în premieră campionatul naţional”, a explicat Octavian Pungovschi.

ARTICOL COMPLET: MonitorulSV.ro


( Hide )

VatraDorneiLive.ro © Toate Drepturile Rezervate
We Vatra Dornei