Turneu de fotbal pe teren redus la Vatra Dornei

0
UPDATE ARTICOL:


Derulată pe parcursul a trei zile, competiţia, organizată de Orion Media şi Maxi Sport, cu sprijinul Pensiunii Casa Bucovineană, a cuprins 20 de meciuri, urmărite cu interes de peste 300 de spectatori, care s-au încumetat să înfrunte noroaiele până la Baza Sportivă Stadium Yanis, una dintre cele mai moderne cu teren sintetic din judeţ. După o finală aprig disputată, echipa Floare de Colţ şi-a adjudecat trofeul, învingând în finală echipa cu media de vârstă cea mai mică, Speranţa Alivet, una dintre cele mai frumoase echipe ale turneului, cu scorul de 6-4. La Floare de Colţ a jucat şi Dănuţ Mitruc, unul din cele mai cunoscute nume ale fotbalului sucevean, actualmente antrenor al lideului Seriei a IV-a a Ligii a V-a, Arinu Dorna Arini.

Golgheterul competiţiei a fost jucătorul echipei Ştiinţa Maxi Sport, Mişu Szekely, fosta glorie a Stelei înscriind nu mai puţin de 15 goluri. De altfel, echipa Ştiinţa Maxi Sport a câştigat şi finala mică, cu 4-2 în faţa echipei Railex din Suceava.


Articolul postat pe 13.03.2010:

La Vatra Dornei, in perioada 19 şi 21 martie, va avea loc prima ediţie a turneului de fotbal pe teren redus. Înscrierile echipelor, ce pot conţine maxim 15 jucători, cu vârsta de minim 14 ani şi alte informaţii suplimentare se pot obţine la numărul 0756.28.59.36. La competiţie se pot înscrie jucători amatori care nu sunt legitimaţi în Ligile de fotbal 1, 2 şi 3. Partidele se vor disputa, începând din după-amiaza zilei de 19 martie, la Baza Sportivă Stadium Yanis din Vatra Dornei, pe str. Mălinilor!
Organizatorii vor oferi premii substanţiale în bani şi echipament sportiv!



Niciun comentariu

Trimiteți un comentariu

VatraDorneiLive.ro © Toate Drepturile Rezervate
We Vatra Dornei