Luminile in cladiri emblematice din 27 de orase vor fi stinse de Ora Pamantului

0
Luminile în clădiri emblematice din 27 de oraşe vor fi stinse pe 27 martie, de "Ora Pământului", iar timp de o oră vor fi organizate spectacole la lumina lumânărilor şi concerte unplugged, România alăturându-se pentru a doua oară la campania globală la care şi-au anunţat participarea 115 ţări.

"Toată lumea stinge lumina pentru o oră" este declaraţia prin care România se alătură, pentru a doua oară, campaniei globale "Ora Pământului".

Cele 27 de oraşe care, în 27 martie, la 20.30, vor stinge lumina pentru o oră sunt Aiud, Alba-Iulia, Alexandria, Bacău, Baia Mare, Bistriţa, Botoşani, Brăila, Buftea, Constanţa, Craiova, Deva, Focşani, Giurgiu, Horezu, Iaşi, Miercurea-Ciuc, Mizil, Piatra Neamţ, Ploieşti, Râmnicu Vâlcea, Satu Mare, Timişoara, Tulcea, Vatra Dornei, Vaslui şi Bucureşti. "Ora Pământului" 2010 va fi celebrată şi cu spectacole la lumina lumânării, observaţii de corpuri cereşti sau concerte unplugged, potrivit unui comunicat al WWF - România.

La Vatra Dornei, la iniţiativa unor instituţii de învăţământ, Primăria va stinge luminile în centrul oraşului, ceea ce va permite formarea unui 60 din lumânări purtate de câteva zeci de copii.

...



Niciun comentariu

Trimiteți un comentariu

VatraDorneiLive.ro © Toate Drepturile Rezervate
We Vatra Dornei