Candidatul PSD pentru Primăria Iacobeni și-a depus oficial candidatura susținut de președintele Ioan Stan și primari din zonă

Candidatul PSD pentru funcţia de primar al comunei Iacobeni, Viorel Maxim, şi-a înregistrat ieri, în mod oficial, candidatura la alegerile parţiale locale care vor avea loc în data de 11 iunie 2017.
Candidatul PSD pentru funcţia de primar al comunei Iacobeni, Viorel Maxim, şi-a înregistrat ieri, în mod oficial, candidatura la alegerile parţiale locale care vor avea loc în data de 11 iunie 2017. Alături de candidatul social-democrat pentru Primăria Iacobeni au ţinut să fie prezenţi, pentru a-l susţine pe acesta, preşedintele Organizației Județene PSD Suceava, senatorul Ioan Stan, deputatul Emanuel Havrici, precum şi mai mulţi membrii PSD și primari din zonă, printre care cei din Dorna Arini (Ioan Moraru), Crucea (Dorin Rusu), Poiana Stampei (Viluț Mezdrea) sau Coșna (Gavril Pardău).




De profesie inginer silvic şi absolvent al Facultăţilor de Drept şi de Silvicultură din cadrul Universităţii Transilvania din Braşov, Viorel Maxim a mai fost însoțit la depunerea candidaturii și de membrii ai familiei sale și a transmis ulterior următorul mesaj pentru cetățenii comunei Iacobeni: ”Sunt onorat să vă anunț că azi, 19.05.2017, mi-am depus candidatura din partea Partidului Social Democrat. Îmi asum luarea acestei decizii, convins fiind că sunt pregătit atât din punct de vedere profesional cât și moral să reprezint cu cinste și onestitate comuna Iacobeni. Pornesc pe acest drum încrezător în speranța unui viitor mai bun pentru comunitatea noastră, alături de valorile care mă definesc – respectul față de semeni, cinstea, adevărul, flexibilitatea, încrederea, credința, toleranța, entuziasmul și corectitudinea – ce sunt esențiale atunci când aspiri către o astfel de funcție deoarece valorile tale ca individ devin valorile comunității pe care o reprezinți. Mulțumesc domnului președinte al organizației județene PSD Ioan Stan, domnilor deputați Alexandru Rădulescu și Emanuel Havrici, dar și tuturor colegilor din PSD. Vă doresc inspirație în luarea celei mai bune decizii în data de 11 iunie !

Atât președintele Ioan Stan cât și ceilalți susținători prezenți s-au declarat încrezători de victoria candidatului social-democrat, având convingerea că și Iacobeniul se va adăuga astfel celorlalte comune din zonă conduse cu succes de primari PSD și anume Poiana Stampei, Dorna Candrenilor, Coșna, Dorna Arini, Crucea și Panaci.






Niciun comentariu

Trimiteți un comentariu

VatraDorneiLive.ro © Toate Drepturile Rezervate
We Vatra Dornei