Liturghie Arhierească și Moaștele Sf. Maria Magdalena la Parohia Paltiniș - Sat Drăgoiasa

”Cu bucurie și dragoste vă invităm pe data de 26 IUNIE 2016 în Parohia Păltiniș, sat Drăgoiasa să vă închinați, pentru prima dată în zona Dornelor, la racla cu Sfintele Moaște ale "Sfintei Mironosițe Cea Întocmai cu Apostolii, Maria Magdalena"
Am fost informați de către preotul Parohiei Păltiniș, Petru Balabașciuc, că pe data de 26 Iunie 2016, PS Galaction Episcopul Alexandriei și Teleormanului va Sluji Sfânta Liturghie în Parohia Păltiniș, Comuna Panaci - Sat Drăgoiasa. Cu acestă ocazie vor fi aduse spre închinare Sfintele Moaște ale "Sfintei Mironosițe Cea Întocmai cu Apostolii, Maria Magdalena".

Vă redăm exact invitația adresată de către preotul Petru Balabașciuc: ”Cu bucurie și dragoste vă invităm pe data de 26 IUNIE 2016 în Parohia Păltiniș, sat Drăgoiasa să vă închinați, pentru prima dată în zona Dornelor, la racla cu Sfintele Moaște ale "Sfintei Mironosițe Cea Întocmai cu Apostolii, Maria Magdalena". Sfânta Liturghie va fi oficiată de PS GALACTION Episcopul Alexandriei și Teleormanului alături de Pr. Protopop de Câmpulung Moldovenesc, Aurel Goraș și un sobor de preoți și diaconi. Vă așteptăm cu mare bucurie !


Astfel, toți cei interesați de această manifestare religioasă sunt invitați să participe.





Spune-ți părerea în legătură cu acest articol, mai jos sau pe facebook !


Niciun comentariu

Trimiteți un comentariu

VatraDorneiLive.ro © Toate Drepturile Rezervate
We Vatra Dornei