Primarul Ilie Boncheș consideră că acest mandat a fost unul de sacrificiu

În cursul zilei de astăzi primarul municipiului Vatra Dornei, Ilie Boncheș, a făcut un anunț pe profilul său personal de Facebook prin care anunță că își depune, la cererea cetățenilor, candidatura pentru un nou mandat.
În cursul zilei de astăzi primarul municipiului Vatra Dornei, Ilie Boncheș, a făcut un anunț pe profilul său personal de Facebook prin care anunță, și prin intermediul rețelei de socializare, că își depune, la cererea cetățenilor, candidatura pentru un nou mandat, menționând printre altele că acest mandat a fost unul de sacrificiu și abia următorul va fi cel al marilor investiții. Vă redăm mai jos mesajul postat de d-ul Boncheș:

„Dragi dorneni,

Am decis să îmi depun candidatura pentru un nou mandat la Primăria Municipiului Vatra Dornei, pentru că majoritatea dintre dumneavoastră îmi cer acest lucru, dar și pentru că un al doilea mandat mi-ar oferi posibilitatea de a promova proiecte importante !



Am preluat, în 2012, conducerea orașului, într-un moment critic ! Cu eforturi considerabile, dar, din păcate, și cu economii pe măsură, am reușit, în această perioadă, echilibrarea bugetului Primăriei ! Din acest motiv, consider că am avut un mandat de sacrificiu și nu ne-am aflat în postura de a dezvolta investiții mari, mai ales că și posibilitățile de accesare a fondurilor europene au fost limitate.

Anul 2016 este unul de deschidere a noii sesiuni de finanțare europeană, iar împreună cu echipa mea suntem pregătiți cu câteva proiecte importante, la care țin foarte mult și pe care vi le voi aduce în dezbatere în perioada următoare !

Am încredere că bunul Dumnezeu îmi va da și de această dată gândul cel bun și vom reuși împreună cu toți dornenii de bine să readucem Vatra Dornei acolo unde îi este locul: în fruntea localităților cu care județul Suceava și întreaga Bucovină se pot mândri oriunde în lume !”

Acum ceva timp v-am prezentat un articol în care erau arătate Promisiunile făcute de candidatul Ilie Boncheș acum 4 ani, cerându-vă să vă exprimați și parerea în legatură cu respectarea acestora. Cum din majoritatea comentariilor facute putem deduce că primarul nu prea a reușit să facă ceea ce și-a propus, acum putem spune că am aflat și motivul nereușitei ... acesta a fost un „mandat de sacrificiu”, conform spuselor d-lui Boncheș. Urmează să vedem dacă va avea șansa să fie reales și, în acest caz, dacă va reuși sa-și îndeplinească promisiunile făcute, pentru că Vatra Dornei chiar nu mai suportă încă un astfel de mandat ... ”de sacrificiu” !

Ca și în cazul altor candidați la primăria Vatra Dornei vă propunem să completați sondajul alăturat ... Veți vota cu Ilie Boncheș și PNL sau nu ? Mulțumim și vă așteptăm și parerile în legătură cu acest articol în secțiunea de comentarii sau pe Facebook !





( Hide )

VatraDorneiLive.ro © Toate Drepturile Rezervate
We Vatra Dornei