USL a lansat „Contractul pentru Ţara Dornelor” si a prezentat cateva proiecte care se vor realiza

La Vatra Dornei a fost lansat, la sfârşitul săptămânii trecute, „Contractul USL pentru Ţara Dornelor”. Preşedintele PSD Suceava şi candidatul USL pentru preşedinţia Consiliului Judeţean Suceava, deputatul Cătălin Nechifor, a anunţat în cursul zilei de luni că acest contract presupune realizarea mai multor proiecte de dezvoltare a zonei Dornelor, atât în infrastructura rutieră şi agricultură, cât şi pentru dezvoltarea turismului.

Cătălin Nechifor a arătat că, prin acest contract, USL îşi asumă obligaţia modernizării DN 17 B, pe valea Bistriţei, care face legătura între Vatra Dornei şi judeţul Neamţ, precum şi a Drumului Naţional 18, Iacobeni – pasul Prisolp – Borşa. „În al treilea rând, acest contract al USL cu Ţara Dornelor presupune sprijinirea agriculturii montane şi a zootehniei în zona de munte. Pentru că aceşti oameni care trăiesc în bazinul Dornelor au nevoie de un sistem de stat de agricultură montană, prin care să fie ajutaţi şi prin care să poată cu adevărat să-şi trăiască viaţa, să fie în continuare acei oameni care muncesc şi care îşi iubesc pământul, care vor să obţină rezultate din agricultură, dar care timp de patru ani, cu Flutur şi cu PDL, nu au putut face mai nimic”, a declarat Cătălin Nechifor.
Chestionar Alegeri Locale Vatra Dornei, Suceava 2012 - VOTEAZA-TI FAVORITII !


Un alt proiect important in domeniul turistic presupune amenajarea unui resort turistic profilat pe schi alpin, în zona Vatra Dornei - Poiana Ștampei - Călimani, un resort cu pârtii de schi pe versantul nordic al Călimaniului. Iată ce a declarat Cătălin Nechifor legat de acest proiect: „Dorim în zona Călimani un proiect care să atragă turiști, un loc unde se va putea schia măcar 5 luni pe ani. Avem nevoie de pârtii de schi adevărate, sute de kilometri, nu doar derdelușuri prin județ.”





( Hide )
  1. d-lui popescu...
    nu sunteti sofer profesionist. sunteti un papagal care sta pe net toata ziua si isi da cu parerea... dar trebuie sa recunosc ca uneori le nimeriti... si cu nechifor chiar ati nimerit-o. sunteti ca lozul in plic... cateodata o mai nimeresti , in rest cam din mijloc o serviti ... ca ponta si antonescu...

    RăspundețiȘtergere
  2. treaba e complicata cu acest Nechifor. se pare ca nu respecta protocolul USL si la Vatra Dornei il sustine pe Ioja la primarie. Una spune si alta face. Nu intereseaza pe cine sustine pentru ca oricum cuvantul sau nu are vreo greutate sau importanta, deranjant este stilul duplicitar tipic comunistilor. Imi pare rau de Ponta ca se afiseaza cu un asemenea individ care nu face altceva decat sa traga in jos imagine USL. Oricum nu are nici o sansa in fata lui Flutur. Am inteles ca in contrapartida liberalii o sa-l voteze pe Flutur.

    RăspundețiȘtergere

VatraDorneiLive.ro © Toate Drepturile Rezervate
We Vatra Dornei