Ellie White, lovită de moda accidentelor la schi ... s-a accidentat la Vatra Dornei sau e doar publicitate ieftina ?

0
Dupa ce a declarat ca artista a fost izbita de un copac și are dureri de cap, impresarul s-a razgândit și spune ca Elena Baltagan doar a alunecat și acuza dureri la genunchi. Celelalte vedete care mai vor sa se "accidenteze”, sunt rugate sa o faca într-o statiune unde se schiaza sau macar sa-și rupa mâna prin Alpi, așa cum a facut Anna Lesko.

Accidentele la schi au devenit o moda printre vedetele autohtone. Nu da bine sa treaca iarna fara sa apari prin presa ca te-ai lovit cu creierii capului de copacii de pe marginea pârtiei sau ca un turist neatent s-a izbit de tine atât de tare încât te-a învârtit în aer ca pe o clatita. Daca nu faci treburile astea nu exiști pe piața. Degeaba primești discul de platina sau câștigi un Grammy daca nu te-ai accidentat la schi.

Ultima vedeta care a intrat în clubul select al celor care se accidenteaza este Elena Baltagan, cunoscuta acum pe piața sub numele de Ellie White. Potrivit impresarului sau, Doru Tinca, artista s-ar fi accidentat marți la Vatra Dornei. "Ellie schiaza destul de bine, însa un turist a acroșat-o și a cazut, lovindu-se de un copac. A stat câteva minute jos, timp în care am verificat daca are ceva rupt, pentru ca impactul a fost destul de puternic. Cel mai tare o durea capul și piciorul în zona genunchiului. Mai departe, urmeaza sa facem investigații mai amanunțite, mai ales ca a început sa acuze dureri severe de cap”, a fost declarația managerului.

Televiziunile au început sa zbârnâie. Antena 1 a prezentat știrea ca și cum viața femeii ar fi acum pe muchie de cuțit, iar Pro TV a facut chiar un "live” de la Brașov, unde artista "tocmai a fost mutata de la Tg. Mureș, la o clinica privata de sub Tâmpa”. Mai lipsea doar ca Realitatea TV sa transmita din elicopter. Ne cerem scuze colegilor din celelalte televiziuni care au difuzat știrea fara ca noi sa-i vedem.

Toata țara s-a cutremurat la auzul veștii, mai puțin Vatra Dornei, acolo unde s-ar fi petrecut accidentul. Stațiunea suceveana duce lipsa de zapada în acest moment, astfel ca se poate schia doar pe pârtia deservita de baby-ski, unde nu exista copaci. În plus, saptamâna aceasta, Serviciul Public Salvamont, SMURD sau Ambulanța nu au fost solicitate deloc pentru a acorda primul ajutor pe pârtiile din Vatra Dornei. Rugați sa dea explicații, oamenii din staful artistei au început sa se întreaca în explicații caraghioase.

Oamenii din agenția de PR susțin ca Ellie White a fost vazuta de catre un medic din Vatra Dornei, însa n-au putut preciza numele acestuia. În plus, incidentul s-ar fi petrecut undeva lânga stațiune, în vreme ce Doru Tinca s-a blocat în momentul în care i s-a spus ca la Vatra Dornei, pe singura pârtie pe care s-ar fi putut accidenta cineva, nu exista copaci. A încercat sa dreaga busuiocul: "Ellie a alunecat și o doare genunchiul. Nu s-a lovit de nici un copac. Nu are dureri la cap, ci la genunchi”.

Pe pagina sa oficiala de Facebook, artista a scris în seara zilei în care ar fi avut loc accidentul de schi: "Hello tuturor, cred ca ați auzit știrile de astazi. Ma simt puțin mai bine, însa ma doare foarte tare capul, spatele si a început sa ma deranjeze genunchiul. Mâine o sa aflu mai multe dupa ce fac analizele ... Mulțumesc pentru mesaje și pentru ca sunteți alaturi de mine. Va pup!”

Deși este o fata care atrage întotdeauna priviri, Elena Baltagan nu a fost vazuta de nimeni în aceasta saptamâna pe pârtiile de la Vatra Dornei. Artista a avut un concert tocmai între Craciun și Revelion în stațiunea suceveana, acolo unde a ajuns cu mare întârziere din cauza faptului ca a greșit drumul. Instructorii de schi susțin ca a doua zi dupa concert, artista a fost la pârtia Parc, a închiriat o pereche de schiuri de la Liviu Cepoi, a schiat 100 de metri, dupa care a restituit imediat echipamentul. Fostul sportiv nu a putut fi contactat pentru a confirma acest lucru.


Pe Facebook, locuitorii din Vatra Dornei s-au întrecut în glume la adresa artistei. Adrian Florin spune: "Unde a schiat zapacita asta? Pe pârtii nici nu exista zapada... De copaci, ce sa zic? Are ea ceva crengi la cap...”, în vreme ce Petre Ariciuc, șeful salvamontiștilor, are un mic regret: "La noi este un singur regret: toți salvamontiștii ar fi dorit sa-i acorde primul ajutor. CE RATARE...”




Niciun comentariu

Trimiteți un comentariu

VatraDorneiLive.ro © Toate Drepturile Rezervate
We Vatra Dornei